На Прикарпатті відбулось нагородження переможців екологічно-християнського конкурсу


17 жовтня 2013 року в Івано-Франківській духовній семінарії відбулось урочисте нагородження переможців екологічно-християнського Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння-2013», організованого Бюро УГКЦ з питань екології.

Основна мета конкурсу – в черговий раз звернути увагу на громадянський та християнський обов’язок шанобливого ставлення до природи, спонукати кожного задуматись над своїм посильним внеском у справу збереження природних ресурсів та покращення якості довкілля.  

Організатори нагородили переможців конкурсу грамотами та екологічними подарунками, які є виявом дружнього ставлення до довкілля.  Призерами стали по три учасники кожної з п’яти номінацій конкурсу: «Проповідь», «Роздуми», «Молитва», «Вірш», «Малюнок».

Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області брала участь в оцінювання конкурсних робіт та відзначила грамотами учасників конкурсу за найбільш вдале висвітлення екологічної тематики по кожній з номінацій.

Визначити переможців було нелегко, оскільки багато конкурсних робіт свідчать про ґрунтовні екологічні знання, неабияке творче натхнення, фантазію і талант, художнє уміння учасників, і що особливо важливо – про високу екологічну свідомість та почуття відповідальності за природне довкілля.

Принагідно Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області нагородила Бюро УГКЦ з питань екології грамотою за вагомий  внесок  у підвищення екологічної свідомості громадськості, пропаганду екологічних знань,  плідну та наполегливу працю у справі захисту навколишнього середовища шляхом формування відповідального ставлення за  природне довкілля.