На Прикарпатті відкрили ще один дитячий садочок - «Дивокрай»


І знову на Гуцульщині відсвяткували новосілля. Цього разу свято було у малечі з села Перехресне, яке знаходиться на висоті більше тисячу метрів над рівнем моря. Там відкрили дитячий садочок «Дивокрай».

На відкриття садочка в селі чекали вже давно. Виховуватиметься в садочку 18 діточок, проте в майбутньому кількість груп та дітей буде збільшуватись.

«Наші діточки мають виховуватись в належних умовах, адже це найбільша цінність як батьків, нації і  так держави в цілому. Тому особливо приємно, що завдяки новим соціальним ініціативам Президента України Віктора Януковича ми маємо змогу відкривати соціально-важливі об’єкти та мати всі необхідні умови для розвитку громади», – наголосив у своєму виступі  заступник голови районної державної адміністрації Микола Максим´ юк, вітаючи батьків та дітей з новосіллям.

Після слів привітань та вдячності сільський голова запросив до урочистого перерізання стрічки, що символізувало відкриття ще одного соціально важливого об’єкта для громади району.

Для освячення дитячого садочку «Дивокрай» запросили настоятеля церкви – отця Юрія Мануляка.

Після того перед всіма присутніми витупили дошкільнята, майбутні маленькі мешканці цього закладу. Вони з радістю і захопленням розповіли про те, як незабаром знайдуть нових друзів і гратимуться разом . Адже, як було зазначено, краща в світі терапія - дітвори веселий сміх.