На Прикарпатті зіткнулися два ВАЗи. Постраждало троє дітей


Про це інформує управляння з питань цивільного захисту ОДА.

17 листопада о 00:10 год. надійшло повідомлення по телефону від чергового лікаря Косівської центральної районної лікарні про те, що за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок ДТП звернулися шестеро людей.

Зокрема 8-річний житель  с. Пістинь із діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, розсічення в лобній ділянці голови справа, забійна рана підборіддя, забій лівого плеча,  знаходиться на стаціонарному лікуванні в дитячому реанімаційному відділенні районної лікарні. 

17-річний житель с. Пістинь із діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій потиличної ділянки голови справа, забій лівого коліна (оглянутий та відпущений до місця проживання). 38-річний житель с. Пістинь з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітки, забій лівого коліна (оглянутий та відпущений до місця проживання). 13-річна мешканка с. Пістинь з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, забій лівої ключиці (оглянута та відпущена до місця проживання). 34-річна  жителька с. Пістинь з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку,  рани голови та лівого коліна (оглянута та відпущена до місця проживання). 19-річний житель с. Пістинь із діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма грудної клітки (оглянутий та відпущений до місця проживання).

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 16 листопада близько 22.30 год. 19-річний житель с. Пістинь, керуючи автомобілем "ВАЗ-21140",  рухаючись по автомобільній дорозі Р-24 сполученням Татарів - Кам"янець-Подільський із сторони м. Косів,  під час проїзду заокругленої ділянки дороги в с. Пістинь, не обрав безпечної швидкості руху, не справився із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем "ВАЗ-21093", під керуванням водія, який рухався в зустрічному напрямку.  

В результаті ДТП до Косівської ЦРЛ за медичною допомогою із вищевказаними тілесними ушкодженнями звернулися водій та пасажири автомобіля "ВАЗ-21093", а також водій автомобіля "ВАЗ - 21140".