На Прикарпатті знімали фрагменти історичного бойовика “Король Данило”


Саме на Прикарпатті, у селі Павлівка, нині знімають фінальні кадри історичного бойовика. Більшість сцен у фільмі – бойові. Особливо небезпечні трюки виконують каскадери.

Князь Данило із братом Васильком нападають на прикордонний замок таємного ордену. Захоплюють у полон магістра, який пізніше стає їхнім союзником у боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу. Інтриги, доблесть та віра у побратимів. Усе це поєдналося у блокбастері Тараса Химича «Король Данило», пише Вежа.

А от виконавець головної ролі – Сергій Ярмошенко – сам собі дублер. Як справжній запорізький козак, він добре володіє мечем. Та уже 18 років займається кінним спортом. Саме тому образ вершника дався йому без зайвих зусиль.

Значно важче, зізнається актор, було змінювати імідж та входити в роль емоційно. Щоправда, головна роль Сергієві Ярмошенку дісталася не відразу. Спершу її виконував тернопільський співак та “фріфайтер” Олександр Алєксєєв. А під час зйомок фільму режисер вирішив замінити актора.

Зйомки фільму триватимуть ще понад місяць. В Україні стрічку презентують 22 листопада. А далі творці історичного бойовика планують випустити на екрани чотирьохсезонний серіал.

Детальніше у сюжеті.