На Прикарпатті знову перебої електропостачання через негоду


Сильні грози, вітер та зливи, що пронеслися Прикарпаттям у ніч з 18 на 19 червня спричинили проблеми з електропостачанням у семи районах Івано-Франківської області.

Станом на 9.00 повністю без електропостачання перебувало 40 населених пунктів, частково – 20 у Тисменицькому, Богородчанському, Рогатинському, Долинському, Рожнятівському, Снятинському, Городенківському районах.

Найбільше від грози постраждали Долинський та Рожнятівський райони.

Так у Долинському повністю без світла 17 населених пунктів: Тисів, Бубнище, Поляниця, Козаківка, Сукіль, Гошів, Гериня, Витвиця, Розточки, Кальна, Станківці, Церківна, Слобода Болехівська, Липа, Лужки, Кропивник, Слобода Долинська, частково 3 – Старий Мізунь, Рахиня, Тростянець.

У Рожнятівському повністю без електропостачання 14 сіл: Слобода Рівнянська, Рішнятин, Ловаги, Сваричів, Топільське, Камінь, Берлоги, Верхній Струтин, Погорілець, Луги, Ілемня, Суходіл, Липовиця, Мечище.

На місці аварій працюють оперативно-виїзні бригади ПАТ «Прикарпаттяобленерго». Енергетики планують завершити усі відновлювальні роботи до кінця дня і забезпечити усіх споживачів електропостачанням.