На Рогатинщині горіла літня кухня, а в Яблуниці - автомобіль


За минулу добу, 21 серпня на Прикарпатті рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

О 05:48  в селі Березівка Рогатинського району виникла пожежа торфу на пасовищі окремими осередками на загальній площі 250 м. кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також зранку, о 06:40  в селі Букачівська Слобода Рогатинського району виникла пожежа будівлі літної кухні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, покриття та перекриття будівлі на площі 30 м.кв. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о 09:17 в селі Яблуниця Яремчанської МР виникла пожежа легкового автомобіля «SKODA Octavia». Вогнем пошкоджено салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Зокрема, о 19:40 в селі Підмихайля Калуського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого стихійного сміттєзвалища на площі 20 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:25 в селі Підпечари Тисменицького району виникла пожежа післяжнивних залишків (стерні) та сухої трави на полі, на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також о 21:47 в селі Довпотів Калуського району на вулиці Шевченка виникла пожежа стовбура дерева на площі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.