На Рожнятівщині шахраї виманюють гроші у підприємців


На стаціонарні та мобільні телефони підприємців Рожнятівського району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші та представляються керівництвом або іншими посадовими особами органів ДФС в області.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Зокрема, шахраї від імені керівника Рожнятівської ДПІ Долинського управління Головного управління ДФС в Івано-Франківській області телефонували бізнесменам з проханням перерахувати грошові кошти на розрахунковий рахунок в одному з банків.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із номерів мобільного телефону +380962518559, +380684474917. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області.

Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені  керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти.