На Рожнятівщині затримали чоловіка, який продавав наркотиків


Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання і в новобудові зловмисника поліцейські вилучили амфетамін в особливо великих розмірах.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільного з слідчими слідчого управління (детективами) провели санкціоновані обшуки за місцем проживання і в новобудові 35-річного мешканця Рожнятівського району.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили речовину, схожу на амфетамін в особливо великих розмірах, ваги з нашаруванням амфетаміну, а також 24 фольгових згортки з психотропною речовиною амфетамін. Усе це останній незаконно зберігав з метою подальшого збуту.

Вилучене направили на експертизу.

Зловмисника слідчі затримали в порядку в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.