На розвиток Пасічної з обласного бюджету виділили майже два мільйона гривень


Сьогодні, 21 червня на черговому засіданні сесії обласної ради вчергове депутати підтримали пропозиції щодо спрямування з обласного бюджету коштів на розвиток інфраструктури та благоустрою мікрорайону Пасічна.

Про це на своїй стоірнці у мережі Facebook повідомив депутат-свободівець Ігор Дебенко, пише Бліц-Інфо.

Всього вдалося залучити 1830 тисяч гривень. Зокрема, 

- 250 тис.грн. - капітальний ремонт приміщень ЗОШ №24. Сподіваюсь, питання з вікнами буде закрито в навчальному закладі повністю.

- 230 тис.грн. - дофінансування ремонтних робіт приміщення актової зали ЗОШ №18. Вже цьогоріч Івано-Франківськ отримає одну з кращих актових зал з-поміж навчальних закладів й усією громадою її святково відкриємо.

- 200 тис.грн. - реконструкція та встановлення нових спортивно-ігрових конструкцій дитячого ігрового майданчика ДНЗ "Незабудка" на вул. Хіміків 4Г. Активне дозвілля наших діток, а садок, до слова, є єдиним в області профільним динячим навчальним закладом для дітей з вадами зору, є надзвичайно важливим, а наявна матеріально-технічна база не оновлювалась надзвичайно давно.

- 1 млн.грн. - на придбання нового медичного обладнання для Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

- 150 тис.грн. - капітальний ремонт спортивно-відпочинкових конструкцій дитячого ігрового майданчика на вул. Тролейбусна між будинками 28 та 30.

За словами Дебенка, останній двір і даний дитячий майданчик формально належать до Угринова.

"Те, що на облаштування дитячого майданчика виділено ці кошти - безпосередня заслуга нещодавно обраних депутатів так званої Угринівської ОТГ Вікторії Дебенко та Богдана Досюка. Так званої, оскільки всупереч реаліям і бажанню місцевих мешканців, вони відносяться до Угринова, а тамтешній голова, балотуючись повторно на посаду, обіцяв, що поставить питання віднесення цих та ряду інших будинків до міста Івано-Франківська, визнавши тим часом, що наразі для цих будинків у його попередній каденції не було зроблено практично нічого", - зазначає депутат.