На сайті «Станіславської теплоенергетичної компанії» запрацювала Інформаційна система для споживачів


Відтепер кожен споживач «Станіславської теплоенергетичної компанії» може перевірити стан рахунку за отримані послуги та дізнатися усю необхідну інформацію у новій Інформаційній системі СТЕК, зайшовши у рубрику «Стан рахунку/показники» на сайті підприємства www.stek.if.ua.

Новостворена інформаційна система дає можливість клієнтам СТЕК не тільки переглядати інформацію про нарахування, а й бачити усю історію здійснених платежів, слідкувати за поточним станом рахунку та нарахуванням субсидій. Також тут можна дізнатися і внести останній контрольний показник лічильника гарячої води. 
У майбутньому тепловики планують розширити функціональні можливості Інформаційної системи. Наразі ведеться робота з запровадження системи інтернет-розрахунків за послуги на сайті СТЕК.
«Ідея створити таку систему у нас виникла давно, ми шукали такий програмний продукт, який би задовольнив усі наші потреби, - зазначила заступник директора зі збуту теплової енергії Галина Риснюк. – Наразі ми запровадили її суто, як інформаційну, але дуже скоро плануємо зробити її інформаційно-платіжною, що забезпечить наших споживачів зручним та ефективним інструментом контролю за розрахунками та проведення оплати».