На Снятинщині пройшов міжобласний турнір із плавання


4-5 травня у плавальному басейні Снятинської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся традиційний міжобласний турнір з плавання, в якому взяли участь команди з міст Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Рогатин, Долина та Снятин.

Юних плавців вітали керівник апарату Снятинської райдержадміністрації Вікторія Клипич, заступник голови Снятинської районної ради Петро Маліборський, начальник управління освіти, молоді та спорту Уляна Іванійчук. Почесним гостем на турнірі був син Ореста Лончини – Юрій, пише прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Після двохденних запливів за результатами змагань в естафеті місця були розприділені  наступним чином: І місце – Чернівці СК «Еліт», ІІ місце – Івано-Франківська ДЮСШ № 2, ІІІ місце – Снятинська ДЮСШ.

В особистому заліку вихованці Снятинської спортивної школи посіли такі місця: І місце – Аліна Мороз ( 100 м і 200 м на спині), ІІІ місце – Вероніка Пентескул (200 м і 400 м вільним стилем), Юля Скрипчук (100 м і 200 м на спині), Микола Ткач  (200 м і 400 м вільним стилем) та Влад Онищук (50 м, 100 м і 200 м батерфляй).

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами, преміями та цінними подарунками.