На Верховинщині відремонтують міст за майже 4 млн грн


Будівельна корпорація «Інтерсіті» відремонтує міст через Чорну Річку на замовлення Івано-Франківської ОДА на суму майже 4 млн. грн.

15 грудня 2017 року Департамент будівництва житлово-комунального господарства містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації провів конкурс на отримання робіт з капітального ремонту моста через Чорну Річку на автомобільній дорозі верхній Ясенів-Голови Верховинського району Івано-Франківської області через систему електронних закупівель «Prozorro». За результатами було акцептовано пропозицію ТОВ «Будівельна корпорація« Інтерсіті »з сумою закупівлі майже 4 мільйони гривень, пише Верховенство права.

Всього в аукціоні брали участь 2 компанії - ТОВ «Будівельна корпорація« Інтерсіті »і ТОВ« Укр пром монтаж ».

За результатами конкурсу було укладено договір на отримання робіт з капітального ремонту моста через Чорну Річку на автомобільній дорозі верхній Ясенів-Голови Верховинського району Івано-Франківської області з ТОВ «Будівельна корпорація« Інтерсіті »на суму 3 949 834,86 гривень.

Також, за допомогою аналітичної платформи «YouControl» Громадської організації «Верховенство права» вдалося з'ясувати, що переможець торгів - ТОВ «Будівельна корпорація« Інтерсіті », створено в грудні 2016 року зі статутним капіталом 1 000,00 гривень. Єдиним засновником підприємства значиться Євген Малінін. Підприємство почало брати участь у закупівлях з серпня 2017 року.

Вищевказаний аукціон пройшов без видимих ​​порушень.