На виборчій дільниці побили поліцейського, постраждалий - у лікарні


У м. Лубни Полтавської області невідомі напали на поліцейського, який охороняв виборчу дільницю, та завдали йому тілесних ушкоджень.
Про це повідомляє прес-служба МВС.

"В ніч після виборів по всій Україні сталося декілька резонансних подій. Так, в місті Лубни Полтавської області, поліцейському Лубенського ВП невідомі нанесли тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що поліцейський отримав закриту черепно-мозкову травму, струс, садна тім'яної ділянки. Його госпіталізовано до неврологічного відділення Лубенської КЦМЛ. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 345 ч. 2 КК України.

Окрім того, у Тячівському районі Закарпатської області автомобіль, який перевозив бюлетені, потрапив у ДТП, в нього в'їхав нетверезий водій. В результаті аварії голова комісії отримала тілесні ушкодження та доставлена до РЛ м. Тячів для медичного обстеження. Члени комісії в супроводі працівника поліції доставили бюлетені на іншому транспортному засобі до ОВК м. Тячів Закарпатської області.

В Київській області, в селі Панфили невідомий проник на територію виборчої дільниці. Його затримали поліцейські, які несли службу на дільниці, та доставили додому. Але чоловік на цьому не вгамувався. Він вчинив сварку з дружиною, яка зателефонувала знайомому, щоб той допоміг заспокоїти чоловіка. Товаришем виявився член виборчої комісії. Він прийшов на прохання жінки, але отримав два ножових поранення в область верхнього плечового стегна. Наразі чоловік знаходиться в лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 296 (Хуліганство)

У Житомирській області в ході суперечки, член виборчої комісії застосував фізичну силу проти поліцейського.