Націоналісти обіцяють заблокувати усі дипустанови РФ в Україні


Об’єднані сили націоналістів – ВО «Свобода», «Правий сектор» та «Національний корпус» заявили, що не допустять в Україні голосування за президента РФ.

«18 березня 2018 року на Московії обиратимуть президента, точніше – переобиратимуть на новий термін Владіміра Путіна, - кажуть націоналісти. - У цей день – в четверту річницю анексії Криму – в дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні (у Києві, Харкові, Одесі та Львові) з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, – взяти участь у цьому фарсі.

Українські націоналісти вважають це неприпустимим з позицій здорового глузду і моралі, адже Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу. Саме тому українські націоналісти не допустять в Україні голосування за президента Московії».

Відповідно до спільної заяви політсил, «в Україні агресор не повинен отримати жодного голосу на виборах президента Московії».

«Якщо цього не розуміє тимчасова влада України – то саме ми, українські патріоти, прийдемо і проконтролюємо, щоби цього дня ніхто не потрапив до дипломатичних установ Московщини. Кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та «коридор ганьби».

Для всіх очевидно: кожен, хто голосує, підтримує загарбання українських земель», - зазначено у заяві.

Також націоналісти закликали українців приєднатися до 12-годинного протесту (із 8.00 год до 20.00 год) біля всіх дипустанов Російської Федерації в Україні.

Джерело: Вголос