Націоналісти вийдуть під дипустанови РФ у день анексії Криму та виборів президента


Об’єднані сили націоналістів – «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус» – не допустять в Україні голосування за президента Московії.

Про це йдеться на сторінці ВО "Свобода" в мережі Facebook.

Як відомо, у неділю, 18 березня в Росії пройдуть президентські вибори. В тому, числі голосуватимуть в анексованому Криму.

"На Московії переобиратимуть на новий термін Владіміра Путіна. У цей день – в четверту річницю анексії Криму – в дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні (у Києві, Харкові, Одесі та Львові) з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, – взяти участь у цьому фарсі. Українські націоналісти вважають це неприпустимим з позицій здорового глузду і моралі, адже Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу. Саме тому українські націоналісти не допустять в Україні голосування за президента Московії. В Україні агресор не повинен отримати жодного голосу на виборах президента Московії! Якщо цього не розуміє тимчасова влада України – то саме ми, українські патріоти, прийдемо і проконтролюємо, щоби цього дня ніхто не потрапив до дипломатичних установ Московщини. Кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та «коридор ганьби». Для всіх очевидно: кожен, хто голосує, підтримує загарбання українських земель. Закликаємо українців приєднуватись і не допустити ганебного для України голосування! Початок – 8:00. Тривалість – 12 годин (до закриття виборчих дільниць). Біля всіх дипустанов Московії в Україні", - йдеться у дописі.

Як відомо, таких установ в Україні є чотири - у Києві, Львові, Харкові та Одесі.