Нардеп Володимир Шкварилюк про свого протеже Володимира Купчака: «Зрадник є зрадник. Він ставив руку на Біблію. І Бог йому суддя»


У розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» народний депутат Володимир Шкварилюк не стримувався у висловлюваннях

Нагадаємо, вчора стало відомо про вихід з фракції «Батьківщина» народного депутата Володимира Купчака - «мажоритарника» від одномандатного округу №84 з центром в місті Тисмениця, що на Івано-Франківщині.

Володимир Купчак став кандидатом від об’єднаної опозиції за рахунок підтримки голови Івано-Франківського обласного осередку партії «Фронт змін» Володимира Шкварилюка.

«Зрадник є зрадник», - так прокоментував вихід свого колеги з фракції «Батьківщина» Володимир Шкварилюк кореспонденту «Бліц-Інфо».

Нардеп Володимир Шкварилюк зауважив, що такого кроку не сподівався від депутата з Івано-Франківщини. «Це такий галичанин. Я не сподівався такого», - говорить Шкварилюк і визнає, що частково його вина у ситуації що склалася є. Адже Купчак був людиною, яку рекомендував Шкварилюк.

«Він зрадив себе, зрадив дружину, зрадив дітей, зрадив батьків. Він ставив руку на Біблію. І Бог йому суддя», - говорить Володимир Шкварилюк.

За словами Шкварилюка, «тушкування» депутатів є організованою акцією і прямим ударом по Арсенію Яценюку як керівнику об’єднаної опозиції. Проте, зауважує Шкварилюк, тепер опозиція буде тільки сильнішою.

P.S. У розпові з кореспондентом «Бліц-Інфо» народний депутат Володимир Шкварилюк не стримувався у висловлюваннях. Проте з етичних міркувань ми вирішили їх не опубліковувати.

 

До теми: Арсеній Яценюк назвав нардепа Володимира Купчака «політичною проституткою» і хоче дати йому по морді

До теми: Олесь Доній: Саме час повернутися керівникам фракцій до до моєї пропозиції створення надфракційного об’єднання

До теми: Володимир Купчак: Нинішні партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко

До теми: Нардеп Володимир Купчак закликає створити нове політичне об'єднання