Нардеп з Прикарпаття нарікає, що уряд "не чує" парламентарів


Народний депутат від Прикарпаття Ігор Фріс каже, що щодня спілкується з громадами та доносить їхні проблеми до Уряду, однак там його "не чують".

Про це нардеп від «Слуги народу» заявив на пресконференції, присвяченій 60 дням роботи у Верховній раді, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, наразі є величезна проблема із заблокованими рахунками програми соціально-економічного розвитку.

«Договори укладені, акти підписані, роботи зроблені – а гроші не оплачуються. Доходить до того, що в деяких районах підрядники приїжджають і знімають батареї у школах, які встановили під цю програму», - розповів нардеп.

Фріс акцентував, що нещодавно спілкувався з прем’єр-міністром, однак це не дало жодного результату.

«Неймовірно складно спілкуватись з прем’єр-міністром. На жаль, поки він нас не чує. Така проблема є в цілій Україні. Хоча були проведені перевірки та процес виконання, але кожен день нам тягнуть. Ми щодня спілкуємось з громадами та доносимо це до уряду, але поки що б’ємось головою в стіну. Це стосується питання ДФФРу і питання наявності програми соціально-економічного розвитку на наступний рік», - наголосив Ігор Фріс.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням Кабміну в липні цього року було виділено 1,4 млрд грн на підтримку малих міст та селищ коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку громад. Пізніше громадам сказали повернути кошти.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!