Нардеп з Прикарпаття Ольга Сікора: "На нас чинять шалений тиск". Депутатам пропонують 5$ мільйонів


П’ятеро народних депутатів від опозиції заявляють, що їм пропонували по 5 млн доларів за вихід із фракції “Батьківщина

Так народний депутат від “Батьківщини”, голова Івано-Франківського обласного осередку "Фронту змін" Володимир Шкварилюк заявляє, що йому пропонували $5 млн за вихід із фракції “Батьківщина”.

З аналогічною заявою виступає інший нардеп від “Батьківщини”, представник одномандатного виборчого округу №85 з центром в місті Калуш Ольга Сікора.

“На нас чинять шалений тиск. Депутатам (які представляють партію “Фронт змін” ) пропонують до 5 млн доларів за вихід із фракції “Батьківщина”, – сказала Ольга Сікора.

Вона зазначила, що такі дії влади здійснюються з метою дискредитації лідера фракції “Батьківщина” Арсенія Яценюка та унеможливлення об’єднання “Батьківщини” та “Фронту змін”.

Вона закликала депутатів від опозиції “не зраджувати”.

Також про підкуп заявили нардепи від "Батьківщини" Василь Гладій - екс-заступник голови Івано-Франківської обласної ради, мажоритарник від одномандатного виборчого округу №89 з центром в місті Снятин, Валерій Лунченко й нардеп з "Фронту змін", представник одномандатного виборчого виборчого округу №86 з центром в місті Долина Анатолій Дирів.

Нагадаємо, що народні депутати фракції "Батьківщина" з Прикарпаття Володимир Купчак вийшов з фракції "Батьківщина".

 

До теми: Володимир Купчак: Нинішні партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко