Наступного тижня на Богородчанщині відкриють ЦНАП


11 лютого о 10:00 у селі Дзвиняч Богородчанського району відбудеться урочисте відкриття ЦНАПу (адреса: вул. Степаняка, 21А) із обладнаним робочим місцем прийому даних для виготовлення ID-карток та біометричних паспортів, у рамках співпраці Дзвиняцької громади із Програмою USAID DOBRE.

Заходи відбудуться у рамках річниці підписання тристороннього меморандуму між Івано-Франківською ОДА, обласною радою та Програмою USAID DOBRE.

У Івано-Франківській області Програма USAID DOBRE співпрацює із Печеніжинською, Старобогородчанською, Нижньобербізькою, Вехнянською, Білоберізькою, Більшівцівською, Тлумацькою, П’ядицькою, Дзвиняцькою та Ланчинською об'єднаними громадами.  

Представники ОТГ-партнерів Програми USAID DOBRE ділитимуться досвідом успішних практик та результатами із громадами Франківщини, які не співпрацюють із Програмою USAID DOBRE, але працюють у напрямку розвитку та посилення спроможності громад.
У ході відкриття заплановано висвітлення таких тем: покращення місцевих послуг у громаді; успішні практики роботи із молоддю; місцевий економічний розвиток громади; управління фінансами та бюджетування; партисипативний підхід для досягнення високих стандартів управління ОТГ – Індекс спроможності міцевого самоврядування.

Контактна особа: Михайло Цьомик 0968523636

До теми: Сортування сміття та захист лісу: Як після об'єднання змінилась Дзвиняцька ОТГ

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!