Навіщо потрібні книги з логістики?


Логістичні послуги користуються великим попитом та займають особливе місце при перевезеннях та зберіганні будь-яких груп товарів у складських приміщеннях. Для якісного та ефективного їх надання слід користуватися спеціальною літературою з менеджменту.

Книги, підручники з основ логістики за вигідною ціною можна знайти на веб-сторінці https://kniga.biz.ua/category-logistika-936 та використати для підвищення кваліфікації у цій сфері діяльності. Знайомство з ними відкриває шлях до працевлаштування у прибуткові, успішні компанії, кар'єрного зростання та придбання навичок якісно управляти процесами в закупівлі, дистрибуції.

Користь від читання друкованих видань на тему логістики

Відділи логістики є невід'ємними структурними підрозділами у кожній компанії, незалежно від форми її власності. Ступінь кваліфікації менеджерів визначає якість роботи та впливає на зміни масштабу бізнес-індустрії в кожній сфері діяльності. Знайомство із книгами з логістики надає можливість:

  • покращити організацію процесів зберігання товарно-матеріальних цінностей;

  • забезпечити раціональне використання площі складських приміщень;

  • налагодити якісне управління ризиками та залишками товарів;

  • навчитися забезпечувати інформаційно-комп'ютерну підтримку відділу логістики на підприємстві, у компанії;

  • управляти процесами дистрибуції та проводити економічно-вигідну закупівлю необхідної продукції.

Рекомендації, поради із книг на тему логістики, що створені на основі досліджень реальних компаній та досвіду підприємців, можна зразу використовувати у своєму бізнесі. Знайомство із ними дозволяє виключити помилки в роботі експедиторів, менеджерів середньої та вищої ланки, працівників складських приміщень.

Популярні книжки з логістики

Як книжки для саморозвитку, представлені на сайті  https://kniga.biz.ua/category-lichnoe-razvitie-1040, так і друковані видання на тему логістики надихають та мотивують. До популярних із них належать:

  1. Книга Гвінна Річардса «Управління сучасним складом» надає змогу ознайомитися із принципами організації ефективної роботи складських приміщень. Вона охоплює широкий спектр аспектів, щодо мотивації персоналу, впровадження технологічних новинок до безпеки у роботі відділу логістики.

  2. Навчальний посібник Григорія Льовкіна «Основи логістики» призначений для студентів транспортних ВУЗів та додаткової освіти з метою перепідготовки та підвищення кваліфікаційного рівня фахівців. Книга надає змогу покращити знання про особливості управління матеріальними потоками в системах мікро- та макрологістики.

  3. Книга Едварда Фразеллі «Світові стандарти складської логістики» написана з метою висвітлення технологічних аспектів функціонування складських приміщень та розкриття основних принципів організації їхньої ефективної роботи.

  4. Підручник Валерія Ніколайчука «Логістичний менеджмент» відрізняється систематизованим викладенням теоретичних основ управління грошовими, інформаційними, матеріальними потоками у сферах виробництва, обігу, транспортування. Детальне знайомство з аспектами логістичного менеджменту на різних етапах відтворювального процесу надає змогу організувати роботу сучасних складів на високому професійному рівні.

Книги з логістики - це якісне джерело знань, що прийде на допомогу у разі необхідності створення процесу планування, реалізації, контролю під час транспортування, зберігання товарів усіх промислових та продовольчих груп.