Найцікавіші події в Івано-Франківську на цей вікенд


Вечір п'ятниці - напевне найулюбленіший час для кожного. Адже попереду аж два вихідні які можна провести корисно і цікаво.

Щоб не прогавити нічого вартісного, кореспондентка Бліц-Інфо підготувала перелік найцікавіших подій цього вікенду.

Отже, радимо почати відпочинок вже сьогодні ввечері. Адже о 19.30 в Urban Space 100 (вул. Грушевського, 19) розпочнеться "Вечір джазової музики".

Харизматичне тріо JuSWin з Івано-Франківська. У іх виконанні ви почуєте відомі джазові стандарти, популярні хіти різних музичних епох у власній інтерпретації та деякі авторські композиції. Це тріо створить позитивні емоції та незабутні враження. Вхід вільний.

Світлина від Urban Space 100.

В суботу 8 лютого о 14 год. франківців та їх чад запрошують на дитячу суботу для дітей 5-8 років «Лис Тимко та його сад».

"Книгарня «Є» (вул. Незалежності, 31, 3-й поверх) запрошує дітей та їхніх батьків на читання книжки Браяна Ліса «Лис Тимко та його сад» та майстер-клас із створення листівки. Попередня реєстрація за номером 096 6218613 (Ірина).

Лис Тимко та його друг песик усе роблять разом, а понад усе вони люблять поратися в садку. Але одного дня все міняється... Прониклива та зворушлива історія про дружбу. Цю книжку намалював і написав американець Браян Ліс, автор бестселерів за версією «Нью-Йорк Таймс».
Світлина від Книгарня

Для трішки старших франківців о 14 годині у Антикварні " ШпиндеL' " (вул. Південний Бульвар, 21) відбудуться Творчi посиденьки Анонiмних Авторiв.

Клуб Анонімних Авторів запрошує на безкоштовні заняття з творчого письма. Цього тижня пишемо про все! У компанії Анонімних Авторів на вас чекають цікаві вправи та завдання з творчого письма. Під час зустрічі ми повправляємось у фрірайтингу, попрацюємо над текстами та поговоримо про творчість.  Вхід: чашка чаю або кави.

Реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/zBC1xBbaduS4rXC46

Світлина від Клуб Анонімних Авторів.

А вже о 17.00 год. франківці зможуть знайти гармонію з собою під час Вечору контактної імпровізації. 

Ніжність. Дотики. Довіра. Танець. Почуття. Історія. Контактна імпровізація — це спосіб взаємодіяти на фізичному рівні. Її суть — концентрація, увага та відповідальність, лише завдяки яким можна танцювати вдвох. Не потрібно знати, які тілесні відчуття ти переживаєш, головне проникнутися ними

В нашій інтерпретації це парний танець, де спершу дівчата, а потім хлопці заплющують очі, коли вони танцюють. І жодного натяку на вульгарність, тільки ти і твоя унікальна історія.

Вік учасників: 17-26 років. Клуб спортивного танцю "Глорія". Вхід: безкоштовно за попередньої реєстрації.

Світлина від ФРІ Івано-Франківськ.

На завершення дня пропонуємо переглянути трагікомедію "Чи падає влітку сніг?".

Вистава розпочнеться о 18.00 год. у Франківському драмтеатрі.

Ця вистава як гарне сімейне кіно, яке хочеться дивитися разом із близькими, загорнувшися у теплий плед. Після неї хочеться подзвонити рідним і сказати своїй мамі «Я тебе люблю».

На День народження бабусі Катерини Андріївни збирається уся її родина – два сини, їхні дружини і доньки. Святкові страви на столі, а ось святкового настрою бракує. Бо раптом з шафи вивалюється той самий присутній у кожній родині скелет.

Світлина від Франківський драмтеатр.

В неділю, 9 лютого пропонуємо провести різдвяні свята і завітати на Розколяду у Просвіті. 

Дійство розпочнеться о 415.00 год. за адресою Грушевського, 18. Розколяда приурочена до 91-ї річниці ОУН  Це буде особлива духовна зустріч!

Результат пошуку зображень за запитом розколяда

А на завершення дня о 18.00 год. можна зібратися з друзями і піти на Вечір настільних ігор. (простір ВДОМА, вул. Галицька, 29, 3 поверх.)

Щонеділі в тебе є можливість пограти настільні ігри з друзями або з новими знайомими в майже домашній атмосфері (можеш прихопити тапочки або домашній халат ).

Якщо не маєш жодної гри, не переживай. В нас є: “Манчкін” (+доп. “Скажена сокира”, “Цитадели”, "Каркасон: Зоряні війни", “Зухвалі єдинороги”, "Такеноко", "Мачи Коро", "Гейші", "Уно", "Dixit", "Бенг", "Вибухові кошенята" (+ 2 доповнення "Нищівні” і “Прудкі"), "Саботер", “SET”, "Карты конфликта", "Dobble", "Dooble. Star Wars", “Капиталист”, "Эрудит", "Хто я", “Поясни слово”, "Суперферма", "Story cubes", "Дженга" і класика: карти (є покерні фішки), доміно, реверсі, шахи й морський бій.

Вартість участі символічна - 30 грн, в неї включені чай та кава. А при бажанні можеш захопити з собою будь-який інший напій, який любиш. Частина із зібраних коштів буде відкладена для благодійних проектів або іншу допомогу.

Реєстрація дуже бажана: https://goo.gl/forms/oMOcNRC90mDlOZmc2

Світлина від Вечір настільних ігор.