"Не маніпулюйте виборцями!", - Олександр Сич закликав опонентів до чесної боротьби


На парламенські вибори 21 липня ВО “Свобода”, Національний Корпус, Правий Сектор, “Державницька Ініціатива Яроша”, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів йдуть на вибори до Верховної Ради спільним списком.

Голова Івано-Франківської обласної ради, науковець Олександр Сич у списку під №8., інформує Бліц-Інфо. 

Як запевнив свободівець у мережі, украінські націоналісти об‘єдналися і вступають у боротьбу за те, аби в новому складі парламенту було кому захищати інтереси і цінності української нації. 

"Закликаю опонентів до шляхетної і чесної політичноі боротьби. Якщо ви, звичайно, не тільки декларуєте, але й реально прагнете дотримуватися європейських цивілізованих методів такої боротьби. 
Не апелюю до тих, хто відстоює російські імперські інтереси в Україні. З ними ми однозначно по різні боки барикад. І не тільки політичних... Натомість звертаюся до тих, хто публічно визнаючи, чи не визнаючи цього, стоїть на ліберальних позиціях. Бо саме ви сьогодні найбільше декларуєте проукраїнський дискурс своєї політики. 
Я не поділяю цінностей цього світогляду, але демократично поважаю ваше право сповідувати іх. Поважайте і наше, націоналістів, право на наш світогляд. Бо заперечуючи його, ви поневолі поступаєте всупереч своїм деклараціям і скочується на позиції тоталітаризму, непримиренного до інших поглядів. 
Вірю, що ви прагнете побудувати цивілізовану Украінську державу. Але, в кінцевому підсумку вона у вашому виконанні буде мати зденаціоналізований характер. Ми ж, націоналісти, маємо своїм ідеалом могутню незалежну Національну Державу. Бо окрім неї в світі немає іншої інституції, яка б захищала українські національні інтереси. 
Тим більше, не сприймаючи нашого світогляду, не маніпулюйте безчесно нашими виборцями, намагаючись іх залучити на свій бік. Не надсилайте арміі своіх ботів із іх набридливим «націоналісти відбирають голоси». Ми могли б іх хіба відбирати один в одного, але ми об‘єдналися! Ми не відбираємо іх у вас, бо ви не сповідуєте тих цінностей, які відстоюємо ми від імені наших виборців. 
Бо завжди, коли принципово постануть ці питання, то ви родинні цінності пожертвуєте на користь нетрадиційних шлюбів, позиції віри і традиції здасте на заклання політики мультикультуралізму, національну ідентичність пожертвуєте задля принципів космополітизму, в питаннях самостійноі національної держави станете на позиції наддержавних паразитарних інституцій. Про це свідчать висловлювання ваших речників та символічні особи, залучені до ваших передвиборчих списків.
Викиньте на смітник і маніпулятивну мантру «непрохідності націоналістів», бо завтра вона бумерангом повернеться до вас. Адже на вашій західній духовній батьківщині лібералізм катастрофічно втрачає позиції власне через насаджувану політику денаціоналізації і мультикультуралізму. 
Ви прикриваєтеся Європою, стверджуючи, що націоналізм не модний і анахронічний? Так от, насправді майже у кожній країні старої Європи націоналісти належать до числа лідерів політичного процесу і в багатьох із них формують уряди.
Ось вам приклади європейської «непрохідності націоналізму»
⁃ Альтернатива для Німеччини - 13% у парламентських виборах 2017-го;
⁃ Австрійська партія Свободи - 26% у дочасних парламентських виборах 2017-го, неодноразово входила складу урядової коаліції;
⁃ Правий блок «Вперед, Італіє!» - 37% у парламентських виборах 2018-го і «Рух п‘яти зірок у цих же виборах - 32%. «Рух п‘яти зірок» і один із членів правого блоку Ліга Півночі створили урядову коаліцію;
⁃ Лідер французького Національного фронту Марі Ле Пен - 33,9% і друге місце у президентських 2017-го;
⁃ Британська партія Brexit - 32% у виборах до Європарламенту 2019-го;
⁃ Грецька партія Золотий світанок - 6,99% у парламентських виборах 2015 (при тому, що лідери перебували в ув‘язненні і партія практично не вела агітаціі) та партія Незалежні греки у цих же виборах набрала 4,5% та входить до складу урядової коаліції;
⁃ Данська народна партія - 21.1% у парламентських виборах 2015-го, входить до складу урядової коаліції;
⁃ Норвезька Партія прогресу - 15,3% у парламентських виборах 2017-го, входить до складу урядової коаліції;
⁃ Партія Істинні фіни - 17,65% у парламентських виборах 2015-го, входить до складу урядової коаліції;
⁃ Партія Шведські демократи - 18% у парламентських виборах 2018-го.
Навіть не аналізую сусідні Польщу та Угорщину, де націоналісти займають прямо таки монопольні позиції і на неоімперські домагання яких українські ліберали при владі неспроможні дати адекватної відповіді. 
Якщо ви декларуєте украінськість, то йдіть у бій з відкритим забором, як український князь Святослав Завойовник, який не тримаючи за спиною прихованого ножа підлості, шляхетно попереджав «Іду на Ви!»", написав політик на своїй сторінці у Facebook

До теми: Хто від націоналістів буде йти до парламенту на мажоритарних округах Прикарпаття

Націоналісти йдуть у парламент за списком «Свободи». Серед них - багато прикарпатців