Немає причин хвилюватись: У "Спілці забудівників" пояснили, чому продали компанію


У четвер, 12 грудня у будівельні компанії ТОВ "Спілка забудівників" відбулась пресконференція. Зокрема, йшлось про зміну власника, а також поточні проблемні питання життєдіяльності компанії.

Як розповів голова правління Микола Филюк, нещодавно будівельна компанія ТОВ «Спілка забудівників» змінила власника. Втім, як запевнив Филюк, хвилюватися причин немає, адже відбулася звичайна комерційна угода, спрямована на оптимізацію діяльності.

«Під назвою "Спілка забудівників" вже 15 років працює кілька компаній, зокрема і ТОВ, яку продали. Та саме ця ТОВ  "Спілка забудівників" не веде діяльності понад рік, тому ми вирішили її перереєструвати. Але загалом група фірм компанії працює у звичному режимі та нарощує темпи будівництва», -  запевнив Филюк.

За словами представника фірми Віталія Свєтловського, рішення продати компанію було комерційним.

«Зараз компанія змінила реєстрацію з Івано-Франківська на Маріуполь. Це зробили для того, аби простіше будо вести діяльність. Ніяких порушень не відбулось», - додав Світловський.

За даними ЄДРПОУ, директором та власником ТОВ «Спілка забудівників» став житель міста Докучаєвська, Донецької області Олександр Пефтібай.

За словами Миколи Филюка, у компанії зараз багато діючих проектів та планів на майбутнє. Зокрема, продовження будівництво містечка "Центрального". Лише за рік у містечку здали 38 000 метрів квадратних житлової площі. Також будуються підземні паркінги, заклали капсулу під будівництво школи.

"Ми хочемо першими «ввести» в місто Макдональдс. Сьогодні ввечері у нас відкриття ялинки, також у планах будівництво великого торгового центру та «Палацу спорту». Попереду ще багато планів та ідей", - поділився Микола Филюк.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!