Невдалий день: Франківця не хотіли бачити ні вдома, ні на вокзалі


61-річний мешканець Івано-Франківська ніде не міг знайти собі прихистку. Минулої ночі чоловіка з дому вигнала дружина, тож він вирішив перебувати ніч на вокзалі. Втім, й там не мав спокою

Чергова залізничного вокзалу викликала на невезучого франківця патрульну поліцію з вимогою забрати його у відділок. Мовляв, він конфліктує. Втім, поспілкувавшись з чоловіком, який дрімав насидячи, патрульні з'ясували, що причин для затримання немає. Франківець громадський спокій не порушував - ні з ким не сварився і бійок не зчиняв. При тому, був тверезим.

Втім, чергова по вокзалу вимагала патрульних затримати франківця, інакше погрожувала поскаржитись на них до вищого керівництва

 "Я хочу, щоб ви його звідси забрали і крапка. Писати заяву я не буду. Якщо не заберете, то я буду писати на вас доповідну в Київ", - заявила працівниця вокзалу, при тому відмовившись назвати поліції вагомі причини для затримання франківця.

Опитавши свідків, патрульні з'ясували, що чоловік поводив себе спокійно і громадський спокій не порушував, тож відмовились забирати його до відділку.