Незвичайні місця файного міста Тернопіль


Для любителів нестандартного проведення часу і цінителів гострих відчуттів пропоную кілька цікавих місць у Тернополі.

Почнемо з паркової зони і романтики. Це Острівець кохання, в парку «Топільче». Назва острівця цілком відповідає дійсності. Ви і самі можете переконатися в цьому, відвідавши парк, коли трохи стемніє. Цілком ймовірно, що в лівому крилі ви не знайдете жодної вільної лавки, де б не вирувала любов. Під магією романтики можна побачити і підлітків, і студентів, і подружні пари і навіть мам з візочками, в яких мирно сплять діти.

У парку «Топільче» є ще одне цікаве місце, яке різко контрастує з попереднім. ЦеКапище – місце для жертвоприношень і проведення різних язичницьких ритуалів і обрядів. Знайти його можна в тій зоні парку, де стоять дерев’яні ідоли. Точно невідомо коли саме відбуваються зустрічі на «капищах», але ймовірно, що можна щось і побачити на язичницьких святах.

screenshot_2Наступним пунктом цікавих локацій Тернополя є так звана Блакитна лагуна. Це місце, розташоване недалеко від центру, де збираються гомосексуалісти. З певних причин точну адресу вони не вказують, але всі зацікавлені і так знають їх місцезнаходження. Звичайно, зустрічі відбуваються у вечірній час. Туди приходять чоловіки різного віку, приїжджають з інших міст або навіть країн і можуть завести нові знайомства та знайти свою «половинку».

У файному місті є будинок з привидами, який розташований на «Дружбі» в приватному секторі, десь в межах вулиць Волинської-Луганської. Відомо, що побудований він на місці колишнього кладовища, що не надто сприятливе для життя. Як розповідають старожили даного масиву, щойно звели цю будівлю, вона відразу стала епіцентром всякої нечисті – звідти чулися страшні крики, виття, вночі там блимало світло, а навколо будинку часто кружляв вихор. Власник будинку все ж ризикнув оселити свою сім’ю там. Але коли згадані вище жахи не припинилися, а всі речі мешканців будинку почали літати по кімнатах, меблі «танцювати», як живі, звідти всі втекли. Будинок довго стояв пустий, але з часом його купили.

screenshot_31Сотня або «стометрівка», яка розташована в центрі на бульварі Шевченка, є історичним і культовим місцем. Свого часу тут збиралися різні неформальні угруповання: байкери, рокери, скінхеди, готи та інші. Зараз їх рідше побачиш, адже ера Інтернету починає витісняти живе спілкування. Але відвідати легендарне місце варто.

Деякі вважають, що найстрашнішим місцем у Тернополі є Микулинецьке кладовище. Кажуть, якщо потрапити в певний час та в певне місце, то можна зблизька побачити привидів. Втім, іх вплив на вас ,скоріш за все, обмежиться підвищенням адреналіну в крові. Ще тут люблять збиратися місцеві сатаністи, яких можна застати за проведенням якогось свого обряду, що значно страшніше за привидів.

screenshot_4

Мабуть дійсно найстрашнішим місцем можна вважати древнє польське кладовищенеподалік Микулинецького, яке закінчується лісосмугою, а за нею відкривається панорама. Місцеві називають її «кінцем цивілізації». Кажуть, що це дуже страшне і таємниче місце, яке наводить на роздуми про вічне.

Джерело: weloveua