Новачки розіграли 52 мільйони на ремонт газорозподільних станцій «яценюківського» «Укртрансгазу»


Філія «УМГ «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 13 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Гленц» ремонт пунктів вимірювання витрати газу на загальну суму 51,68 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише Наші гроші.

Фірма «Гленц» протягом року після підписання договору відремонтує 10 газорозподільних станцій Чернівецької та Івано-Франківської областей: Гаврилівка, Кельменці, Липове, Новоселиця, Ошихліби, Перерісль, Романківці, Ставчани, Чернелиця та Майдан.

Роботи виконуватимуть на діючих станціях без припинення газопостачання.

Єдиним конкурентом переможця було ПП «Імекс» із різницею в ціні 0,2%.

ТОВ «Гленц» почало вигравати тендери з лютого цього року, отримавши підряди на 97,58 млн грн. виключно в системі «Укртрансгазу», який з 2014 року очолює Ігор Прокопів. Він раніше керував «Івано-Франківськгазом» (2003-2009), а також Івано-Франківською міською організацією партії «Фронт Змін».

Компанія заснована у 2008 р. в м. Буча Київської обл. Григорієм Ржевським. Віднедавна її власниками є Роман Провозьон та Ігор Павлович Мовчан, а керує нею Владислав Павлович Мовчан.

Мовчани прописані у смт. Ворзель Ірпіньської міськради і обидва раніше були керівниками, а Владислав – ще й одним із засновників ТОВ «В.С.Б.», зареєстрованого в м. Ірпінь. Деякий час у цій фірмі він був партнером тернопільця Ярослава Гірняка, відомим як радник голови правління ПАТ «Радикал банк» з групи Януковича. Зараз «В.С.Б.» належить Гірняку та «Надвіслянський Холдінг Інвестиційний» (Польща).

Фірма-конкурент «Імекс» зі статутним капіталом 100 грн. зареєстрована в м. Тернопіль на Романа Нижника, керує нею Андрій Слободян.

Нижник є засновником ПП «Клімат-Тер» і ПП «Комфорт Люкс» та був керівником Молодіжної християнської громадської організації «Українська молодь – Христові».

У лютому «Імекс» отримав від «Укртрансгазу» 15,54 млн грн. на ремонт пунктів виміру витрати газу на ГРС Багрин (Київська обл.), ГРС Козятин (Вінницька обл.), ГРС Щорс (Чернігівська обл.).