Нові розкопки: Франківські тепловики міняють труби, які не пройшли випробування


Ремонт тепломережі триває на вулицях Івасюка, Галицька та Єфремова.

Про це йдеться на сторінці "Теплокомуненерго" в мережі.

Не припиняються роботи з відновлення теплових мереж, які через фізичний знос не витримали гідравлічні випробування на міцність і щільність. Таких в кожному тепловому районі обласного центру виявилося доволі. Отже, перед працівниками ДМП «ІФТКЕ» постало завдання виявити місця поривів і замінити фізично зношені, кородовані труби на нові попередньо-ізольовані, аби з настанням нового опалювального сезону подавати теплову енергію нашим споживачам надійно і якісно.

На вулиці Івасюка неподалік будинку № 42 здійснюються роботи із заміни зношеної труби. Земляні роботи виявили, що необхідно провести заміну цілого згону старої труби. Не гаючи часу, фахівці ДМП «ІФТКЕ» здійснили вирізку зношеної ділянки і на її місце встановили нову попередньо-ізольовану трубу. 

У тепловому районі «Пасічна», неподалік будинку № 128, що на вулиці Галицька, виконано земляні роботи для виявлення зношеної ділянки труби діаметром 273 мм. Тепер в найкоротший час буде виконано заміну зношених труб на нові. 

На початку вулиці Єфремова проведено земляні роботи і виконано заміну зношених труб подачі теплоносія до багатоквартирних житлових будинків діаметром 108 мм. Підготовка до зими триває.