Новий керівник Калуської стоматполіклініки розповів, як вийти з кризи


На посаді головного лікаря Калуської стоматологічної поліклініки Олег Шкляр працює менше місяця, а вже зіштовхнувся з низкою проблем, які давно треба було вирішити.

У медичному закладі величезна заборгованість з виплати заробітньої плати, йдеться в сюжеті ТРК "Незалежність".

"Близько 500 тисяч гривень. Сума не маленька і самотужки подолати її нам буде не легко. Будемо залучатися підтримкою міської влади", - каже лікар.

З вересня стоматполіклініка стала КНП, тобто має заробляти сама на себе. Частина лікарів, за словами Шкляра старанно працює, а інша саботує, тому і склалася така ситуація.

Через завищення цін на деякі стоматологічні послуги та негативні відгуки про сам заклад, поліклініка частково втратила своїх пацієнтів. Тому вже перші дні роботи на новій посаді Олег Шкляр ропочав з інвентаризації та аудиту.

"Ми працюємо над тим, щоб люди змінили свою думку про наш заклад, і над тим, щоб стоматологічні послуги у нас були доступніші, ніж у приватному секторі", — зазначає новий очільник стоматполіклініки.

Зараз у стоматологічній клініці працює онлайн-реєстрація, а незабаром планують ввести електронну соціальну чергу та інноваційні технології лікування під мікроскопом. Також на черзі впровадити в дію фізіологічний кабінет.