Новий стиль, сайт і бронювання: У франківському драмтеатрі похвалилися новаціями


Сьогодні, 29 січня в Івано-Франківському драмтеатрі відбулась презентація фірмового візуального стилю, нового сайту та нової системи бронювання і продажу квитків.

За словами директора театру Ростислава Держипільського, новий 79-й сезон вони вирішили розпочати з оновлення свого бренду.

"Шлях був довгий, адже треба було "сім раз відміряти і раз відрізати". Проте воно того вартувало. Ми є європейський театр і повинні творити щось неповторне тут. Тож перед дизайнером поставили питання не боятися і ламати стереотипи",- каже директор театру.

Фірмовий візуальний стиль Франківського драмтеатру розробила львівська дизайнерка Ольга Марусин.

"Я в своїй роботі люблю експериментувати. Оскільки це стиль Франківського театру, я намагалася поєднати вишивку і конструктивізм театру. В поєднанні я розробила модульну структуру, яку будуть використовувати для популяризації театру. Це не завершена робота, а грунт для подальшої діяльності",- каже дизайнерка.

На стадії завершення розробка і нового сайту театру. Як розповів розробник офіційного сайту Олександр Прокопович, він сам полюбляє ходити в наш театр, тому для нього це завдання було дуже цікавим.

"Ми ставили перед собою завдання підкреслити новий стиль театру. Також новий сайт працює з мобільними телефонами і планшетами. Також ми додали багато візуального контенту. Також ми працюємо над впровадженням системи онлайн продажу квитків",- поділився розробник.

Оскільки наш театр дуже популярний і часто на вистави приїздять гості з інших міст, в театрі запровалили нову систему бронювання квитків.

За словами директора компанії, яка займатиметься онлайн-продажем квитків Олександра Порядченка, репертуар буде складений на три місяці наперед, щоб людям було зручніше планувати похід в театр.

"Якщо говорити про електронний квиток - це зручно. Можна оплатити карткою, можна забронювати і потім викупити квиток у касі, а також працюємо над кур'єрською службою доставки квиточків. З лютого буде запущений кол-центр, який даватиме відповіді людям на всі питання. Також буде електронний чат, де люди зможуть отримати відповідь. Квиток можна буде навіть купити через Приват24",- розповів Порядченко.

Також на вході в театр буде система контролю електронного квитка.