Обласна спілка учасників АТО отримає землю для будівництва на Довженка


На засіданні аграрної комісії обласної ради підтримали рішення передати Івано-Франківській обласній спілці учасників та інвалідів АТО ділянку під будівництво будинку на Довженка.

Йдеться про припинення права постійного користування обласної ради на земельну ділянку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області площею 0,5019 га на вулиці Довженка, 21 та передачу її обласній спілці учасників АТО для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Дана територія була у постійному користуванні обласного військкомату. Військовий комісар Володимир Ярмощук звернувся до нас з проханням про спільний проект. На всі погодження пішов рік. Наступним кроком будуть перемовини з забудівниками. Рішення про розподіл квартир буде приймати військкомат, оскільки це їх ділянка. Серед військових є багато учасників АТО, поранених, інвалідів. Тож сподіваюся, що вже найближчим часом ми зможемо роздати документи на квартири», - сказав представник учасників АТО Тарас Кузь.