Обласний військовий комісаріат змінив адресу


Обласний військовий комісаріат перемістився на нове місце розташування, у приміщення будівлі обласного збірного пункту на вул. Довженка,21 в місті Івано-Франківську.

18 червня завершила роботу комісія під керівництвом т.в.о. командувача Західного оперативного командування генерал-майора Сергія Ніколаєва з перевірки готовності обласного військового комісаріату до виконання завдань за призначенням на новому місці розташування.

Комісія провела стройовий огляд особового складу військкомату, оглянула і перевірила службові приміщення, озброєння та військову техніку, прилеглу територію.

Голова комісії генерал-майор Сергій Ніколаєв зустрівся з представниками органів влади, головами обласних ветеранських організацій і відповів на порушені ветеранами проблемні питання.

Підбиваючи підсумки, голова комісії подякував обласному військовому комісару полковнику Ігорю Павлюку, працівникам, органам влади за якісне виконання робіт передостаннього етапу і наголосив на необхідності повного завершення всіх запланованих робіт.

За висновками комісії облвійськкомат готовий до виконання функціональних обов’язків за місцем нового розташування. Заходи, якими належить завершити проект реконструкції будуть проводитись паралельно с з повсякденною діяльністю підрозділів установи, а термін їх виконання залежатиме від своєчасного надходження коштів.