Очільник Івано-Франківська вважає протоколи та обшуки спробою психологічного тиску


У Франківську почастішали візити правоохоронних органів до керівників структурних підрозділів виконавчого комітету.

Про це сьогодні, 23 травня на щотижневій оперативній нараді повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема, вчора зранку відбувся обшук в департаменті освіти. Й хоч всі документи, які вимагалися, були надані, правоохоронці перевернули догори дриґом кабінет начальника управління Ігоря Смаля, паралізувавши роботу всієї структури.

«Ми вже це проходили, прокуратуру за Януковича: 5 протоколів у місті, 4 з них на мене. А гральні автомати на площі Міцкевича працюють», - акцентував міський голова.

Марцінків зауважив, що такі дії схожі на спробу психологічного тиску. Тож важливо, щоб працівники виконавчого комітету вміли поводитися при обшуках.

«Не бачу іншого виходу з цієї ситуації, як записатися на офіційний прийом до Юрія Луценка зі списком гральних автоматів, що працюють у місті. Нехай він візьметься за роботу правоохоронних органів у Івано-Франківську», - наголосив Руслан Марцінків.

Окрім того, на оперативній нараді йшлося про те, що франківцям пропонують нові сервіси, транспортне управління оштрафувало дев'ять перевізниківміський голова хоче, щоб Франківськ купив арматурний завод для інвестицій, а також у мерії розповіли, як забезпечили землею учасників АТО