Очільник МДК розповів, як ремонтуватимуть дороги у Франківську


КП Муніципальна дорожня компанія презентувала план розвитку на 2019 рік.

Зокрема, за словами керівника підприємства Віталія Бурка, впродовж зими МДК проводила ремонти вибоїн холодним асфальтом, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Ми придбали рекордну кількість холодного асфальту. Що б не говорили, це важлива робота, адже забезпечує безпеку руху. Звичайно, що відремонтована ямка не так помітна, як нове покриття, але дозволяє покращити ситуацію",- каже Бурко.

Що ж стосується планів на рік, то за словами чиновника, як тільки запрацюють асфальті заводи, розпочнеться ремонт доріг.

"Зараз ми набираємо працівників для ще однієї бригади, щоб виконувати більше робіт. Втім, щоб три повноцінні бригади нам потрібен ще один трьохтонний коток та новий бітумізатор замість тієї страшної бочки", - попросив очільник МДК.

Віталій Бурко пояснив, що цьогоріч в ремонті доріг буду застосовувати дві технології. Зокрема холодне фрезерування, яке себе добре зарекомендувало на початку вулиці Бандери.

Окремо очільник підприємства наголосив на необхідності вже зараз готуватися до наступної зими.

"Зима прийде з нами чи без нас, тому треба купити сіль, поки влітку вона дешевша. Також треба ще два солерозкидачі",- попросив Бурко.