Очільник прикарпатської "Свободи" розповів, як облрада підтримує обласний центр


Сьогодні, 26 листопада в обласній філармонії міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків прозвітував про роботу за два роки перебування на посаді.

Слід зауважити, у залі обласної філармонії сьогодні яблуку ніде впасти - аби послухати міського голову люди навіть стояли у проходах між рядами. 

Послухати звіт свободівця прибули й однопартійці Марцінківа. Зокрема, очільник обласного осередку ВО "Свобода", депутат Івано-Франківської облради Михайло Королик наголосив, що свободівці фактично єдині, хто реально виконує норму закону щодо звітування перед громадою. І пообіцяв найближчим часом звіт від фракції "Свободи" в Івано-Франківській областій раді.

Водночас вже сьогодні зауважив, що обласна рада приділяє Івано-Франківську як обласному центру значну увагу. До прикладу, у вирішенні проблеми з виплатам зарплат медикам та працівникам освіти.

"Також можу відзначити, що завдяки хорошій співпраці голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича та Руслана Марцінківа, а також депутатів вдалось зробити багато корисних речей для Івано-Франківська. Окрім ремонтів в школах, садочках та медичних закладах нам вдалось залучити кошти на такий важливий об’єкт, як будівництво фільтратопроводу в селі Рибне. Цього року з обласного бюджету також будо виділено 6 мільйонів гривень на придбання сміттєсортувальної лінії. Ми врахували помилки Львова, тож сьогодні робимо все можливе, щоб зменшити навантаження на міське сміттєзвалище, а також щоб якнайбільше відходів пішли на переробку", - підкреслив Михайло Королик.

Окрім того, депутат-свободівець зазначив, що декілька мільйонів гривень з обласного бюджету було залучено для ремонту в міському пологовому будинку.

"Ми вважаємо, що жінки мають народжувати в гідних умовах. Попереду ще багато планів, позитивним є те, що наше місто та область крок за кроком стають кращими", - впевнений свободівець.

Нагадаємо, також підтримати міського голову приїхав і лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок