Очільник прикарпатських свободівців про маніпуляції довкола націоналістів


У вівторок, 20 березня правооохороці виявили та вилучили цілий арсенал зброї у мешканці Коломиї.

Як повідомила прес-служба прокуратури, у ході досудового розслідування за місцем проживання прикарпатця проведено санкціонований обшук, під час якого вилучено цілий арсенал зброї та боєприпасів, зокрема: гранати РГД-5, Ф-1, пістолет Макарова, пістолет ТТ, 46 магазинів та понад 220 патронів до автомата Калашникова.

Деякі прикарпатські ЗМІ повідомили, що зброю в будинку керівника партійного осередку ВО «Свобода» Наталі Сворак. Натомість керівник осередку ВО "Свобода" на Прикарпатті Михайло Королик каже, що це ніщо інше, як маніпуляція.

"Вважаю за доцільне розставити кілька акцентів щодо розповсюдженої окремими інтернет-ресурсами інформації про те, що нібито у помешканні голови Тисменицької міської організації ВО «Свобода» Наталії Сворак було знайдено «цілий арсенал зброї»

Будинок дійсно належить Наталії Сворак. Щоправда, пані Наталія вже більш, ніж півроку перебуває за межами України! В будинку проживає донька пані Наталії з чоловіком – ветераном АТО, активним учасником «Революції гідності», членом ГО "УНСО". Але ці обставини чомусь вже не цікавлять ані «поінформовані джерела», ані подавачів інформації",  - зазначає Королик на своїй сторінці в мережі.

При тому, підкреслює свободівець, що обшук хоч і мав місце, але жодних висновків до завершення слідства ніхто не має права робити.

"На жаль, сьогодні в Україні часто-густо використовується технологія маніпуляції фактами або ж використання напівправди з метою дискредитації націоналістів.Впевнений, що кожна людина здатна правду від фейку відрізнити і не шукати політики там, де її немає!, - написав Михайло Королик.