Офіс "Дністровського ландшафтного парку" можуть розмістити на Городенківщині


На засіданні комісії з питань екології та раціонального природокористування розглянули питання щодо Дністровського регіонального ландшафтного парку.

Зокрема, за словами голови комісії на посаду директора парку є кілька кандидатур. Проте офіційно заяви вони ще не подавали.

Окрім того члени комісії розглянули листи від Городенкіської райрада та міської ради.

"Районна рада пропонує розмістити головний офіс парку в оздоровчому комплексі "Перлина придністров’я" в селі Михальче. Таку ж пропозицію підтримує і городенківська міська рада. Вони пропонують використовувати приміщення для потреб працівників парку, а прилеглу територію для відпочинку і оздоровлення туристів",- пояснив голова комісії.

Як зауважила депутат обласної ради від ВО "Свобода" Оксана Тебешевська, це дуже важлива питання і не потрібно спішити.

"Мені здається, що ці питання не можна розглядати сьогодні, а тільки після призначення керівника", - зауважила Тебешевська.

Також за словами голови комісії як варіант розглядають також місто Тлумач, або й обидві пропозиції разом. Наприклад, щоб були місцеві відділення для вирішення питань в районах.

В підсумку депутати дійшли згоди, що спочатку потрібно призначити керівника, а вже потім вирішувати питання з приміщенням.