Окупанти били із заборонених мінометів по захисниках Кримського


Окупанти били із заборонених мінометів по захисниках Кримського04.02.2019 07:17 У неділю, 3 лютого, російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Павлопіль; з великокаліберних кулеметів – в районі селища Новоселівка", - йдеться в повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції: з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі хутора Вільний; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Новотошківське; з автоматичних гранатометів – в районі селища Луганське; з гранатометів різних систем – в районі населеного пункту Зайцеве; з гранатометів – в районі населеного пункту Золоте-4; двічі з мінометів калібру 82 мм – в районі селища Кримське.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав, додали у штабі.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.