Окупанти вісім разів порушили “тишу”, втрат немає


За минулу добу окупанти вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“29 січня російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі міста Авдіївка; з автоматичних гранатометів – поблизу селища Богданівка; з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гнутове; з гранатометів різних систем – поблизу селища Новомихайлівка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: з мінометів калібру 82 мм. – в районі селища Кримське; з мінометів калібру 82 мм. – в районі населеного пункту Катеринівка; з великокаліберних кулеметів – в районі селища Луганське; з мінометів калібру 82 мм. та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Хутір Вільний.

У штабі повідомили, що внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.