Олег Сало: В кожній прикарпатській школі буде працівник міліції


З початку навчального року за кожним шкільним закладом Івано-Франківської області закріплять працівника правоохоронних органів.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» стало відомо під час прес-конференції в УМВС в Івано-Франківській області з нагоди підбиття підсумків роботи за перше півріччя 2013 року.

Як розповів очільник прикарпатських правоохоронців Олег Сало, міліціонери не будуть постійно перебувати у школі, як охоронці. Вони приходитимуть на спеціальні заняття та виховні години. Окрім того, працюватимуть із дітьми, що перебувають на обліку в органах. Залучатимуть до спортивних секцій та підтримуватимуть  під час занять.

«Крім того, він спілкуватиметься із викладачами та дітьми, щоб розуміти яка атмосфера в шкільному колективі. Я теж планую завітати на День знань до однієї з прикарпатських шкіл. Загалом, ми і надалі працюватимемо так, щоб знизити дитячу злочинність», - зауважив генерал-майор.

За його словами, за останні шість місяців прикарпатським правоохоронцям вдалось знизити показник дитячої злочинності на 11% .