Олександр Шевченко: "Конкуренції з боку відомих гірськолижних курортів не боюся"


Олександр Шевченко директор ТК «Буковель» до конкуренції готовий.

Про це директор ТК "Буковель" заявив у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо».

Нагадаємо, нещодавно на зустрічі представників органів державної влади та місцевого самоврядування України та Румунії з питань перспектив відкриття пункту пропуску   українсько-румунського  державного кордону говорилось про те, що Прикарпаття очікує значного пожвавлення туризму.

Зокрема Голова Туристичної Асоціації Івано-Франківщини Оксана Федорович зауважила, що вже  готові три інвестиційні пропозиції для створення гірськолижних курортів, на базі гірськолижних комплексів «Кринта», «Чорногора» та рекреаційного комплексу «Гаджина». Довжина лижних спусків на яких має бути у 5 разів більшою, ніж в «Буковелі».  А середній дохід в найближчі 5 років після відкриття пункту пропуску складатиме приблизно 115 млн євро.

Однак Олександр Шевченко такої конкуренції не боїться, адже "Буковель" конкурує з відомими курортами багато років і поступово виграє.

«Це чудово, коли твій проект стає взірцем та чимось таким, до чого інші намагаються дотягнутись та перевершити. І подібно, що час від часу це їм вдається», - зазначає Олександр Шевченко.