Олександр Шевченко щодо критики ТОВ «Скорзонера» і аеропорту: «Це було непорозуміння»


Керівник ТОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко спростовує звинувачення нібито дирекція летовища не допускає обласні держвідомства до перевірки.

«У всіх є недоліки. Але це моє питання. Це було непорозуміння. До нас претензій немає. Час іде і диктує свої вимоги. Тому ми час від часу ведемо переговори з ОДА для більш ефективної роботи аеропорту. До речі, всі аеропорти, крім Борисполя дотаційні. В нашому випадку в рік ми платимо 700 000 грн. Крім того, закупили все необхідне обладнання для безпечної роботи аеропорту» - коментує ситуацію керівник ТОВ «Скорзонера»  Олександр Шевченка у розмові з кореспондентом "Бліц-Інфо".

Нагадаємо, що на 20-й позачерговій сесії був озвучений депутатський запит Ярослави Ульванської. Начальниця обласного управління праці у присутності прикарпатських колег  та київських делегатів поскаржилася голові ОДА та прокурору області на орендаря івано-франківського летовища – фірму «Скорзонера». Буцімто дирекція, всупереч умовам угоди з обласною радою, не допускає обласні держвідомства до перевірки. А закінчила свою промову депутатка гучним припущенням – «Скорзонера» умисне доводить міський аеропорт до банкрутства.