Олександр Сич: Ніхто іще цитатами не спромігся змінити життя


Голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець Олександр Сич закликав опонентів не прикриватися Бандерою і бандерівцями у земельному питанні.

Про це націоналіст написав у мережі Facebook.

"Про землю, бандерівців і цитати. Якщо вже хтось там і став прислугою «слуг» у дискусійному вирішенні земельного питання, то не прикривайтеся Бандерою і бандерівцями та не висмикуйте цитат із їхнього історичного спадку. Вони були Великими, бо зуміли у свій час знайти прості відповіді на складні питання.

Якщо хоче бути подібними і гідними Їх, то наслідуйте Духом, а не Буквою. А тому не порпайтеся у цитатах класиків, а самотужки шукайте відповіді на складні питання сьогодення.

І не змагайтеся в націоналістичності за критерієм найвдаліше підібраного цитатника. Бо час плине і неможливо обробляти український суспільний грунт початку ХХІ ст. інструментом середини століття ХХ-го.

Навіть не вдаюся в аналіз цитат, але принципово наголошую на недопустимості маніпуляцій ними. Бо доведете історично цінну спадщину бандерівців до абсурду.

Чи станете впроваджувати пропоновану ними федеративну форму організації Української держави? А може будете реалізовувати цілком прагматичну для того часу позицію, щоби на перехідний період розбудови її економічної основи залишити колгоспи? Отож бо!

Ніхто іще цитатами не спромігся змінити життя. Якби це було можливим, то давно б уже ніхто не творив нових текстів. І замість багатогалузевих урядів існували б мономіністерства Цитат.

Ну, хіба ще також міністерства Маніпуляцій", - написав Сич.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!