Олександр Сич очолив Уряд національної альтернативи


Всеукраїнське об'єднання "Свобода" формуватиме Уряд національної альтернативи. Це рішення ухвалила Політрада Всеукраїнського об'єднання "Свобода" під час засідання у Києві 5 липня 2013 року.

Організацію роботи та керівництво Урядом національної альтернативи доручено заступникові Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" народному депутату України Олександрові Сичу.

Програму дій Уряду національної альтернативи буде сформовано відповідно до "Програми захисту українців", на основі досвіду діяльности Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у місцевих радах, системної законодавчої роботи у Верховній Раді України, задля постійного контролю та моніторингу за діями антиукраїнського Кабміну Азарова-Табачніка.

Політрада ВО "Свобода" підбила підсумки роботи націоналістичної фракції у Верховній Раді України протягом другої сесії Верховної Ради України VII скликання, узагальнила досвід та визначила плани міжнародної діяльности об'єднання.

Визначено плани загальнопартійної діяльности на близьку та середньострокову перспективу. Це, зокрема, проведення цього року масових загальноукраїнських заходів до 80-ї річниці вшанування пам'яти жертв Голодомору 1932–33 років – геноциду української нації, та відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка 2014 року.

Політрада також визначила плани діяльности Інституту політичної освіти ВО "Свобода", заслухала інформацію про діяльність служби з питань молодіжної політики ВО "Свобода".

Під час засідання було ухвалено низку кадрових рішень щодо прийому та виключення з лав ВО "Свобода".