Олександр Сич пояснив, чому розстріляти Верховну раду - не вихід


Голова Івано-Франківської обласної ради, науковець Олександр Сич пояснив, чому сценарій "розстріляти Верховну Раду з гранатометів і добивати депутатів автоматними чергами" приведе до руйнації української державності.

Про це свободівець написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Ризикую бути непопулярним, але дозволю висловити несприйняття популістичного, псевдреволюційного і псевдодержавницького сценарію "розстріляти Верховну Раду з гранатометів і добивати депутатів автоматними чергами". 

Він підміняє собою системну підготовку чергового етапу Революції й післяреволюційного укладу Держави. А для цього треба мати план і стратегію її післяолігархічного етапу розвитку та кадри, які після здійснення руїнницького етапу Революції займуться його впровадженням.

Інакше на тих руїнах Верхоної Ради знову появиться конкурентна група олігархів - скажімо, різні там фірташі, курченки й подібна їм паразитарна сволота, й задоволено потираючи руки, моделюватмуть черговий інструмент визиску українського суспільства під милозвучною для нас назвою "Українська держава".

Й вже не кажу про те, що зовсім не маю бажання в разі реалізації такого "гадяцького" плану витягувати з-під уламків Верховнї Ради також моїх побратимів Андрія Іллєнка, Олега Осуховського Михайла Головка, Юрія Левченка, Олександра Марченка і ряд інших порядних нардепів", - резюмував Олександр Сич.

Як відомо, минуло тижня Генпрокурор Юрій Луценко підписав та оголосив підозру народному депутату Надії Савченко. Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. 

22 березня Верховна Рада зняла недоторканність з народного депутата Надії Савченко, а також дала згоду на її затримання та арешт. Пізніше, суд обрав запобіжний захід нардепу Надії Савченко у вигляді тримання під вартою на 59 діб до 20 травня без альтернативи внесення застави.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!