Олександр Сич: Українці вибирають взуття грунтовніше, аніж президента


Хтось казав, що кожен з нас набагато більше уваги приділяє купівлі сорочки і мештів, ніж обранню президента.

Таку думку в ефірі програми «Актуальне інтерв’ю» висловив голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець, науковець Олександр Сич.

"Чоловік може переміряти десятки мештів, поки вибере такі, які йому подобаються, аби ціна і якість відповідали одне одному. А вибираючи такі важливі речі, як президента, депутата верховної ради, голову сільської ради чи ОТГ, він жодного разу не поцікавився з десяти кандидатів хто є хто. Бо коли ми приходимо в крамницю, то придивляємося і цікавимося товаром, а кандидатів ми до себе не приміряємо. І поки ми не почнемо цього робити, будемо мати погану владу. Ти зробив поганий вибір, тож відповідай за нього", - переконаний політик. 

Нагадаємо, раніше в цій же програмі Олександр Сич заявив, що в нагнітанні передвиборчого психозу зацікавлені головні кандидати на посаду президента, бо в його атмосфері легше зомбувати виборців. Натомість самі виборці до виборів президента повинні ставитися максимально зважено і холоднокровно. Тож закликав не ставитися до виборів президента, як до останнього бою