Олександр Сич: Вилізти всіляким "рабіновичам" дозволив нинішній режим


Брутальні слова Вадима Рабіновича на адресу дивізійника Михайла Мулика, який нещодавно відійшов у кращий світ, ще довго викликатимуть справедливе обурення українців.

Зокрема, мешканців міста Івано-Франківська та цілого Прикарпаття, які його добре знали і шанували за принципову і невтомну патріотичну позицію. Це під час в етері ОТБ "Галичина" зауважив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

"Тільки ж як це обурення поєднати із тим, що багато цих громадян своїми голосами сформували той політичний режим, завдяки якому рабіновичі, мов ті клопи, повилазили зі щілин, в які поховалися під час і після Революції Гідності, і сьогодні паплюжать наші цінності і кожного з Вас - тих 169 тисяч 363 краян, які віддали свої голоси за псевдоСлуг Народу в останніх парламентських виборах. Мова зовсім не йде про те, щоби хтось із вас виступав із прилюдним каяттям чи займався саморозпинанням. Але принаймні наодинці зі своєю совістю зробіть висновки, наскільки відповідальним є вибір кожного для долі держави і для збереження національної ідентичності", - зазначив націоналіст.

До теми: Облрада звернулась до Парламенту через цинічні висловлювання Рабіновича