Онкохвора франківка потребує допомоги небайдужих


Мешканка Івано-Франківська, 33-річна Софія Васильців, мама дворічної донечки, в квітні захворіла. Після грипу на спині з’явилась пухлина.

Жінка відразу ж звернулась до лікарів. На початку травня Софія дізналась, що у неї рак 4 стадії. Виявилось, що є ще й пухлина у черевній порожнині та вузли в легенях. Про це у мережі повідомила Анна Кирпан.

Довго робили аналізи, зволікали, а тим часом пухлина у черевній порожнині дуже швидко росла, і скоро важила вже 17 кг. Таку пухлину оперувати було вже запізно. Час летів, а жінка мучилась, але все ще не одержувала жодного лікування, лише знеболювання. Взялись їй допомогти лише у київському онкологічному центрі “Клініка Спіженко”. Зараз Софія перебуває там у реанімації.

Є вже і перші позитивні результати. От тільки день лікування там коштує приблизно 10 000 гривень. Рідні витратили на лікування вже усі заощадження. Тому небайдужих просять відгукнутись та допомогти сім'ї з коштами.

Кошти на лікування Софії Васильців можна переказати на карту Люби у Приватбанку 5168 7554 4226 6058 (Васильців Любов Володимирівна). 

Телефон сестри Софії – Люби: 067 396 04 08.