Онкохворому малюку з Калуша терміново потрібен донор для переливання крові


Калушанка Галина Бакланова-Ліщинська просить допомоги всіх небайдужих для допомоги сину, одному з двійні. Йому потрібне переливання крові.

Діагноз Іванка Бакланова — нейробластома на лівому наднирнику, пухлина (рак нервової системи) з агресивними ознаками, пишуть Вікна.

Калушанка разом з сином пройшла три блоки лікування, результати є, але потрібно ще багато часу для подолання труднощів. Галина Бакланова каже:

"Зараз Іванко  проходить четверту хімії, а через тиждень відновлення. Опісля його чекають ще дві хімії." 

Переливання крові потрібне і життєвонеобхідне, оскільки зараз Бакланови готуються до операції сина з пересадки спинного мозку, але у Іванка низький рівень лейкоцитів. 

Іванку Бакланову терміново потрібний донор +1 групи крові. Підходять чоловіки від 25 до 45 років, які не хворіли жовтухою! Номер тел. батька Олександра 099 447 54 91.

Галина Бакланова зазначає, що тромбоцити відповідають за згортання крові, їх відсутність призводить до кровотеч внутрішніх і зовнішніх. Вона також додає: 

"Будь ласка, ті хто здаватме кров на тромбоцити — дотримуйтеся дієти ще звечора, адже показники біохімії крові мають бути максимально ідеальними. Це дуже важливо для переливання тромбоцитної маси. Вживання жирної їжі та алкоголю звечора може вплинути на АЛТ і такій людині відмовлять у донорстві."