Особливості сервісу Master911: як знайти спеціаліста в онлайн-режимі


Сучасні сервіси ремонту дозволяють замовити різні послуги в інтернеті. Це дуже хороший спосіб, щоб швидко знайти майстра для обслуговування та встановлення будь-якої побутової техніки.

Одним із таких є онлайн-сервіс MASTER911, де є повний перелік послуг, зручний функціонал та замовлення спеціалістів для уточнення всіх деталей.

Як працює сервіс Master911?

Сервіс для домашнього ремонту створений у вигляді онлайн-платформи для того, щоб посприяти результативній співпраці між майстрами і клієнтами. Master911 має численний перелік послуг, щоб клієнт відразу обрав собі ту категорію, в якій представлені різні необхідні прилади та специфіка їх обслуговування. 

Приміром, для того, щоб замовити майстра для ремонту холодильника Nord потрібно вибрати серед послуг для побутової техніки відповідну категорію. Після цього уточнити всі нюанси з менеджером, який власне і підбере майстра для виконання робіт. Завдяки цьому функціоналу замовник може обрати з переліку необхідну послугу: ремонт чи обслуговування холодильників Nord, заправку їх фреоном, установку та підключення приладу. Окрім того, це зекономить час для уточнення роботи, її специфіки та загалом способу вирішення питання. Так майстер може наперед придбати необхідний матеріал та сказати приблизну вартість ремонту. Також це хороший метод для ефективної комунікації між замовниками та виконавцями робіт. Цікаво, що певним бонусом для клієнта є знижка 5%, якщо він обирає майстра на інший день.

Чим сервіс вигідний для клієнтів?

Онлайн-платформа Master911 передбачає різні види робіт з техобслуговування та ремонту побутових приладів. Це уможливлює широку співпрацю зі спеціалістами вузького і широкого профілю, які проходять перевірку та є професіоналами своєї справи. Великий плюс у тому, що завдяки сервісу виконавці забезпечені роботою і мають хорошу оплату. Крім цього, майстри можуть складати список усіх необхідних деталей для ремонту, узгоджувати з клієнтом вартість покупки та договір. Це зроблено з певною метою: аби клієнт не витрачав додатковий час на пошуки всіляких запчастин, а лише був присутнім при виконанні робіт. Опісля цього спеціаліст надає гарантію на ремонт, а замовник отримує якісне обслуговування побутової техніки. До того ж, для прозорості роботи сервісу потрібно оцінити майстерність виконавця та залишити відгук про нього. У такий спосіб маркетплейс Master911 наочно показує  не тільки кваліфікованість майстрів, а й безпеку для співпраці.

Сам сервіс дуже добре поєднує в собі різні можливості для контакту з клієнтами: телефонні дзвінки, спілкування через месенджери. Також маркетплейс пропонує спеціалістів для роботи у різних галузях, зокрема меблевій, будівельній. Окрім того, на сайті сервісу Master911 є широкий спектр послуг для різноманітного обладнання, великої і малої побутової техніки.