П'яна франківка на скутері ледь не врізалась у гурт дітей


У п'ятницю, 27 квітня до патрульних надійшов виклик про жінку, яка в магазині агресивно поводилась та влаштувала дебош.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська. Приїхавши на виклик, патрульні з'ясували, що жінка перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Патрульним вдалось її заспокоїти, тож вона запевнила, що йде додому. Відтак, адмінматеріали не складали. Втім, вже через 15 хвилин екіпаж, який патрулював квадрат, побачив, як та сама жінка їде на скутері.

"Поліцейські подали вимогу про зупинку, однак це проігнорувала. Вирішили не влаштовувати погоню, щоб не наражати нікого на небезпеку. Однак жінка за кермом скутера на вулиці 24 серпня ледь не в'їхала в гурт дітей, потім не втримала рівновагу і впала. Від проходження огляду на стана алкогольного сп'яніння відмовилася. Жодних документів вона не мала. Скутер купила якраз перед цим. За словами чоловіка, який прийшов на місце, дружина вагітна. На жінку винесли постанову за керування без документів та склали адмінпротоколи за невиконання вимоги про зупинку та керування у стані алкогольного сп'яніння", - зауважив речник патрульної поліції.